Fibercementplader

Fibercementplader af højeste kvalitet

Hos Midtjysk Pladebearbejdning leverer vi fibercementplader af højeste kvalitet til netop dit byggeprojekt. En fibercementplade er udført i et miljøvenligt materiale, der tilfører din facade en stærk og effektiv beklædning. Pladerne kan bruges overalt. Vi skærer, bukker og klipper dem efter dine mål.

Fordele ved fibercementplade

Der er flere grunde til, at mange vælger fibercementplader til deres projekter. Det er både materialets holdbarhed og levetid samt de mange design muligheder, som gør det til et attraktivt valg til mange byggerier.

Vi kan blandt fremhæve nogle af disse fordele:

  • Kan modstå hårde vejrforhold
  • Kan holde i mange år frem
  • Nemme at tilpasse
  • Kræver minimal vedligeholdelse
  • Miljøvenligt materiale
  • Fås i mange former og farver

Mange muligheder for bearbejdning af fibercementplade

Bearbejdning af fibercementplader er en af vores mest efterspurgte opgaver. Materialet trækker sig ikke sammen, når det bliver udsat for varme og kulde, og det kan fås i mange flotte specialfarver, alt efter hvilket udtryk du vil afspejle. De kan bruges til mindre byggeprojekter såvel som store ambitiøse facadeprojekter. Uanset størrelsen på opgaven, så kan vi hjælpe dig.

Vi tager gerne imod hastesager på fibercementplader

God service er altid en selvfølge hos os – i hver eneste opgave. Vi lytter til dine ønsker, og vi udfører vores arbejde med stor omhu. Vi tager gerne imod hasteopgaver og leverer din fibercementplade til den aftalte tid. Vi giver dig naturligvis også professionel rådgivning og sparring omkring den bedste løsning til lige netop dit projekt. Gennem årende har vi bearbejdet og leveret plader til mange unikke facadeløsninger i hele landet – blandt andet i samarbejde med Pro-Montage.

Kontakt os for et godt tilbud på fibercementplader

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på fibercementplader. Du kan ringe til os på telefon 28 15 08 51 eller sende en mail til info@mjpb.dk. Vi leverer i hele Danmark. Eller kontakt os her.