Opskæring og tilskæring af plader

Opskæring og tilskæring af plader

Ligegyldigt hvilke plader du skal bruge, kan vi være behjælpelige med opskæring og tilskæring af plader for dig. Hos Midtjysk Pladebearbejdning udfører vi bearbejdning, opskæring og tilskæring af et stort udvalg af plader, blandt andet aluminiums- og stålplader, særligt til facadebeklædning.

Vi arbejder med høj præcision og fleksibilitet, og vores hjertesag er at fremstille unikke løsninger med udgangspunkt i dit specifikke byggeri. I samarbejde med vores kunder afklarer vi ønskerne til de færdige plader, så til- og opskæring matcher behovene 100 %.

Tilskæring og opskæring af plader til alle behov

Vores kompetenceramme er bred, og vi tilbyder professionel rådgivning og vejledning, når du står over for form-, farve- og materialevalg.
Vi udfører tilskæring af alle slags plader, herunder blandt andet:

Kontakt Midtjysk pladearbejdning

Skal vi også hjælpe dig? Skriv til os på info@mjpb.dk eller ring på telefon 28 15 08 51 til en uforpligtende snak om dit byggeprojekt og ønsker til plader. Vi deler gerne ud af vores erfaring og ekspertise, så hvis du ikke er helt på plads med de specifikke behov, skal du ikke være nervøs. Sammen finder vi den helt rigtige løsning til dig.

Skal du have bearbejdet plader i præcise mål, kan vi tilbyde CNC-fræsning af bl.a. aluminium, stål, cembrit, eternitplader, fibercementplader. Alt du skal gøre er at kontakte os, og så udarbejder vi den bedste løsning.