Opskæring og tilskæring af plader

Opskæring og tilskæring af plader

Ligegyldigt hvilke plader du skal bruge, kan vi være behjælpelige med opskæring og tilskæring af plader for dig. Hos Midtjysk Pladebearbejdning udfører vi CNC bearbejdning, opskæring og tilskæring af et stort udvalg af plader, blandt andet aluminiums- og stålplader, særligt til facadebeklædning.

Vi arbejder med høj præcision og fleksibilitet, og vores hjertesag er at fremstille unikke løsninger med udgangspunkt i dit specifikke byggeri. I samarbejde med vores kunder afklarer vi ønskerne til de færdige plader, så til- og opskæring matcher behovene 100 %.

Tilskæring og opskæring af plader til alle behov

Vores kompetenceramme er bred, og vi tilbyder professionel rådgivning og vejledning, når du står over for form-, farve- og materialevalg.
Vi udfører tilskæring af alle slags plader, herunder blandt andet:

Du kan læse meget mere om vores arbejde med facadebeklædning plader her. Har du brug for bukning af kanter eller bearbejdning af profiler? Så kan vi også være behjælpelige. Du kan blandt andet se vores arbejde med aluprofiler lige her.

Kontakt Midtjysk pladearbejdning

Skal vi også hjælpe dig? Skriv til os på info@mjpb.dk eller ring på telefon +45 28 15 08 51 til en uforpligtende snak om dit byggeprojekt og ønsker til plader. Vi deler gerne ud af vores erfaring og ekspertise, så hvis du ikke er helt på plads med de specifikke behov, skal du ikke være nervøs. Gennem dialog mellem dig og vores specialister, skal vi nok finde frem til den helt rigtige løsning til dig og dit projekt.

Skal du have bearbejdet plader i præcise mål, kan vi tilbyde CNC-fræsning af bl.a. aluminium, stål, cembrit, eternitplader, fibercementplader og tyndplader. Alt du skal gøre er at kontakte os i dag, og så udarbejder vi den bedste løsning. I samarbejde med vores søsterselskab Pro Montage har vi tilskåret og opskåret plader til nogle af landets mest ambitiøse facadeprojekter.