Alukassetter

Alukassetter til facader og andre beklædninger

Vi får mange forespørgsler på opgaver med alukassetter. Disse facadekassetter af aluminium giver nemlig en markant og unik facade, og løsningen kan tilpasses til hvert enkelt projekt. Ingen opgave er for stor for os, og vi har for eksempel udført bukning af 1.800 kvadratmeter facadekassetter i 3 mm aluplader til et stort byggeprojekt. Skal vi også levere facadekassetter til dit næste projekt?

Hvorfor skal du vælge alukassetter

Alukassetter giver en stor designfrihed, da de kan laves i alle størrelser og i både store og små mængder. Materialet har desuden en lang levetid og er velegnet til beklædning af eksempelvis facader, hvor der er behov for en stor modstandsdygtighed overfor vind og vejr. Kassetter af aluminium fås i flere farver, og de forbindes ofte med det stilrene og eksklusive udtryk.

Facadekassetter i aluminium tilpasset dit unikke behov

Hos Midtjysk pladebearbejdning kan vi skære og bearbejde alukassetter, så de passer til lige netop din facadeløsning. Vi arbejder altid med høj præcision, og kassetterne kan desuden lakeres, hvis det ønskes. Fleksibilitet er en vigtig dyd for os, og vi bearbejder, lakerer og leverer ud fra jeres behov.

Hør mere om mulighederne med alukassetter og andre facadekassetter

Vi er eksperter i bearbejdning af aluminum og leverer blandt andet skræddersyede løsninger med kassetter, aluprofiler og alu sandwichplader til store og små byggerier i hele landet. Vil du høre mere? Kontakt os på telefon 28 15 08 51.

Vores partner Pro-Montage står bag utallige facadeprojekter i hele landet, og de kan assistere med opsætningen af vores kassetter.