CNC fræsning

CNC fræsing med stor præcision

Skal du have bearbejdet plader i præcise mål, kan vi tilbyde CNC fræsning af mange forskellige materialer. Vi arbejder med stor præcision og med fokus på kvalitetsløsninger tilpasset det enkelte projekt. Uanset størrelsen eller kompleksiteten på dit projekt, så kan vi sikkert finde en optimal løsning til dig.

Vi tilbyder blandt andet fræsning af:

Vi har et dygtigt og professionelt team af medarbejdere og råder over to CNC-fræsere, der også kan skære rundt. Den lille fræser kan skære plader op til 3,7 meter i længden, og den store op til 7,4 meter. Begge maskiner er yderst fleksible og giver et præcist, flot og robust resultat.

Højt serviceniveau

Hos Midtjysk Pladebearbejdning er kvalitet i højsædet, og det er en prioritet for os at yde den absolut bedste service. Vores medarbejdere står klar til at levere et flot og veludført stykke arbejde – hver gang. Vi tilbyder hurtig service til konkurrencedygtige priser, og vi er leveringsdygtige i hele Danmark. I samarbejde med Pro-Montage kan vi være med jer hele vejen i jeres byggeprojekt.

Har du en opgave til os, der kræver CNC fræsning?

Er der noget, vi kan være behjælpelige med? Eller har du nogle spørgsmål til processen og mulighederne? Så er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os. Kontakt os på telefon 28 15 08 51 eller mail info@mjpb.dk for yderligere informationer og et uforpligtende tilbud. Eller kontakt os her.

Sammen vi finder vi den bedste løsning til lige netop dit projekt.