CNC-fræsning

CNC-fræsing med stor præcision

Skal du have bearbejdet plader i præcise mål, kan vi tilbyde CNC-fræsning af mange forskellige materialer. Vi arbejder med stor præcision og med fokus på kvalitetsløsninger tilpasset det enkelte projekt.

Vi tilbyder blandt andet fræsning af:

Vi har et dygtigt og professionelt team af medarbejdere og råder over to CNC-fræsere, der også kan skære rundt. Den lille fræser kan skære plader op til 3,7 meter i længden, og den store op til 7,4 meter. Begge maskiner er yderst fleksible og giver et præcist, flot og robust resultat.

Højt serviceniveau

Hos Midtjysk Pladebearbejdning er kvalitet i højsædet, og det er en prioritet for os at yde den absolut bedste service. Vores medarbejdere står klar til at levere et flot og veludført stykke arbejde – hver gang. Vi tilbyder hurtig service til konkurrencedygtige priser, og vi er leveringsdygtige i hele Danmark.

Har du en opgave til os, der kræver CNC-fræsning?

Er der noget, vi kan være behjælpelige med, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os. Kontakt os på telefon 28 15 08 51 eller mail info@mjpb.dk for yderligere informationer og et uforpligtende tilbud. Eller kontakt os her.

Sammen vi finder vi den bedste løsning til dit projekt.