Aluminium

Aluminiumsplader

Hos Midtjysk Pladebearbejdning er vi eksperter i aluminiumsplader og -produkter. Aluminium er et genanvendeligt og fleksibelt materiale med rigtige mange anvendelsesmuligheder. Vi tilbyder professionel bukning, skæring, CNC-fræsning og anden bearbejdning, så pladerne og profilerne passer til dit specifikke behov – og lever op til de højeste kvalitetsstandarder.

De mange kvaliteter ved aluminiumsplader

Aluminium har mange kvaliteter, som gør det til det oplagte valg til blandt andet konstruktioner til facadeløsninger og forskellige former for beklædning ude og inde. Det er kendetegnet ved at være fleksibelt og letvægtigt, mens det samtidig er utroligt slidstærkt, holdbart og nemt at vedligeholde. Det passer derfor perfekt til udendørsbrug i det danske vejr, hvor vind regn og frost kan være slidsomt.

Mange muligheder med aluminium

Foruden plader af ren aluminium findes der en del former for kompositløsninger, hvor aluminium udgør en af de vigtige komponenter. Særligt populære er Alucobond og Stacbond, som blandt andet bruges til unikke løsninger inden for inddækning af facader, altaner og tunneller.

Skræddersyede kvalitetsløsninger med aluminium

Vi eksperter i bearbejdning af aluminium, og vi har mange års erfaring med at levere skræddersyede kvalitetsløsninger indenfor alu sandwichplader, alukassetter og aluprofiler til projekter i alle størrelser.
Skal vi også hjælpe dig? Ring til os på 28 15 08 51 til en uforpligtende snak om dit projekt. Vi tilbyder rådgivning og vejledning, og sammen finder vi den rette løsning.

Kontakt os for et godt tilbud på aluminium

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på aluminium til dit projekt. Du kan altid ringe til os på telefon 28 15 08 51 eller sende en mail til info@mjpb.dk. Vi leverer plader i hele Danmark. Eller kontakt os her.