Alucobond

Alucobond

Hos Midtjysk Pladebearbejdning har vi mange års erfaring med skæring, bukning og bearbejdning af alucobond til formstabile facader. Tidligere har vi har blandt andet stået for opskæring af 1.900 m2 alucobond plader efter tilpassede mål og gjort dem klar til montering. Vi kan dog også være behjælpelige med plader til mindre projekter.

Fleksibilitet og letvægt

Alucobond kaldes også nogle gange for sandwichbond, og det kommer af, at denne type komposit består af to tynde lag af aluminium på hver side af en polyethylenekerne. Denne sammensætning giver en plade med lav vægt og høj fleksibilitet. Det betyder også, at alucobond åbner op for mange muligheder for kreative løsninger. Med vores ekspertise og mange års erfaring kan vi tilbyde rådgivning hele vejen gennem dit projekt.

Alucobond kan bruges til mange formål

Vi kan forme pladerne, så de passer til lige præcis det anvendelsesområde, du ønsker, og de kan fås i mange farveprofiler og overfladestrukturer. De mange designmuligheder kombineret med alucobonds kvaliteter, såsom brandsikkerhed, vejrbestandighed og høj slidstyrke, gør dem til et populært valg til blandt andet inddækning af facader, altaner, søjler og meget mere.

Kontakt os for at høre mere

Skal vi hjælpe dig? Vi er klar til at rådgive dig om dit valg af plader. Ring til os på 28 15 08 51 til en helt uforpligtende samtale om dit projekt. Du er også velkommen til at skrive på info@mjpb.dk. Ingen opgave er for stor eller for lille for os hos Midtjysk Pladebearbejdning, og vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os for et godt tilbud på Alucobond

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på alucobond til dit projekt. Du kan altid ringe til os på telefon 28 15 08 51 eller sende en mail til info@mjpb.dk. Vi leverer plader i hele Danmark. Eller kontakt os her.

I samarbejde med Pro Montage har vi leveret plader til nogle af landets mest ambitiøse facadeløsninger.