Stacbond

Stacbond

Midtjysk Pladebearbejdning er specialister i kantbukning, opskæring og CNC fræsning af Stacbond plader. Stacbond er et kompositbeklædningsprodukt af aluminium, som gennem en sandwichopbygning giver en slidstærk facade med muligheder for unikke udformninger. Konstruktionen med en kerne af mineral dækket af aluminiumsplader giver en let plade, som samtidig er meget robust. Derudover er bearbejdningsmulighederne gode, hvilket giver en stor fleksibilitet i forhold til ønsket form og udtryk. Mulighederne er mange, og du kan altid kontakte os på +45 28 15 08 51 og høre mere mulighederne i forhold til netop dit program.

De mange fordele ved Stacbond

Foruden den lave vægt og høje slidstyrke giver pladen en god lydisolering, og så kan den tilpasses i forhold til brandsikring såvel som beskyttelse mod det kolde våde vejr i Danmark. Stacbond kan monteres på mange forskellige måder både indendørs og udendørs, og så er pladerne lavet med genanvendelige materialer. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til fordelene ved stacbondpladerne. Vi deler gerne ud af vores erfaring og ekspertise.

Unikke løsninger

Hos Midtjysk Pladebearbejdning har vi mange års erfaring med skræddersyede løsninger til store og små byggerier. Blandt andet for ØB Tangholm hvor vi leverede 5.235m2 bearbejdede Stacbond plader til facadebeklædning. Du kan også læse mere om vores arbejde med den specialudviklede facade til Østerbro Skøjtehal udført af Pro Montage, hvor de fleksible designmuligheder virkelig kommer til udtryk.

Kontakt os for at høre mere om Stacbond

Vil du høre mere om mulighederne? Kontakt os for en uforpligtende samtale om pladebearbejdning. Benyt formularen her på siden eller ring os op på 28 15 08 51. Vi tilbyder rådgivning og vejledning, så du får den bedste løsning til lige netop dit projekt.

Kontakt os for et godt tilbud

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på stacbond til dit projekt. Du kan altid ringe til os på telefon 28 15 08 51 eller sende en mail til info@mjpb.dk. Vi leverer plader i hele Danmark. Eller kontakt os her.