Tyndpladebearbejdning

Professionel tyndpladebearbejdning og tilskæring af plader

Skal du have bearbejdet plader af mindre tykkelse, så lad os hjælpe dig. Hos Midtjysk Pladebearbejdning er vi eksperter inden for tyndpladebearbejdning i stål og aluminum, herunder kantbukning og CNC-fræsning.

Vores mange års erfaring med tyndpladebearbejdning gør os i stand til at tilbyde kompetent rådgivning og vejledning i forbindelse med ethvert projekt. Det betyder alt for os, at du som kunde er tilfreds med både produktet og vores service gennem hele forløbet. Vi arbejder ud fra dine skitser og bearbejder pladerne nøjagtigt, som du ønsker.

Fleksibel produktion

Vi er yderst fleksible i vores produktion, hvilket blandt andet betyder, at du er velkommen til også at kontakte os omkring tyndpladebearbejdning med kort varsel. Vi gør vores bedste for at imødekomme dine behov. Med vores professionelle udstyr og dygtige fagfolk er vi sikre på, at vi kan finde frem til den bedste løsning for netop dig.

Kontakt os i dag angående tyndpladebearbejdning

Du er altid meget velkommen til at kontakte os og høre mere om mulighederne inden for tyndpladebearbejdning. Vores hjælpsomme medarbejdere besvarer med glæde ethvert spørgsmål, som du måtte have. Ring til os på telefon 28 15 08 51 eller skriv på mail info@mjpb.dk.

Eller kontakt os her.

Har du brug for hjælp?

Har du et spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud, så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 97 14 37 48 eller via kontaktformularen her på siden.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os