Kantbukning

Nøjagtig og fleksibel kantbukning

Har en opgave, der involverer kantbukning, så kontakt Midtjysk Pladebearbejdning ApS. Vi tilbyder professionel bukning af både små og store profiler til bygningsindustrien. Hos os kan du forvente intet mindre end den bedste kvalitet og fuld præcision. Vi er meget fleksible og tager imod både små og store bukningsopgaver.

Vores kantpressere

Hos Midtjysk Pladebearbejdning råder vi over 2 fuldautomatiske CNC-kantpressere, der kan kan bukke pladeemner op til 4 meters længde. Vi programmerer vores kantpressere til at bukke pladen nøjagtigt efter din tegning – ned til den mindste detalje. Ingen opgave er hverken for simpel eller for kompliceret for os.

Stor erfaring inden for kantbukning

Kantbukning er en af de mest anvendte former for pladebearbejdning, og vi har mange års erfaring med netop denne type opgave. Vi producerer udelukkende kvalitetsprodukter, og vi leverer de bukkede profiler til den aftalte tid og pris.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål eller ønsker til en specifik opgave, er du meget velkommen til at kontakte os og høre mere om kantbukning. Du kan ringe til os på telefon 28 15 08 51 eller sende en mail til info@mjpb.dk Vi besvarer din henvendelse så hurtigt som muligt. Eller kontakt os her.

Har du brug for hjælp?

Har du et spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud, så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 97 14 37 48 eller via kontaktformularen her på siden.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os