Fibercementplader

Fibercementplader af højeste kvalitet

Hos Midtjysk Pladebearbejdning leverer vi fibercementplader af højeste kvalitet til netop dit byggeprojekt. Fibercement er et miljøvenligt materiale, der tilfører din facade en stærk og effektiv beklædning. Pladerne kan bruges overalt. Vi skærer, bukker og klipper dem efter dine mål.

Fordele ved fibercementplader

  • Kan modstå hårde vejrforhold
  • Kan holde i mange år frem
  • Nemme at tilpasse
  • Kræver minimal vedligeholdelse
  • Miljøvenligt materiale
  • Fås i mange former og farver

Bearbejdning af fibercementplader er en af vores mest efterspurgte opgaver. Materialet trækker sig ikke sammen, når det bliver udsat for varme og kulde, og det kan fås i mange flotte specialfarver, alt efter hvilket udtryk du vil afspejle.

Vi tager gerne imod hastesager

God service er altid en selvfølge hos os. Vi lytter til dine ønsker, og vi udfører vores arbejde med stor omhu. Vi tager gerne imod hasteopgaver og leverer til den aftalte tid. Vi giver dig naturligvis også professionel rådgivning og sparring omkring den bedste løsning til dit projekt.

Kontakt os for et godt tilbud på fibercementplader

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på fibercementplader. Du kan ringe til os på telefon 28 15 08 51 eller sende en mail til info@mjpb.dk. Vi leverer i hele Danmark. Eller kontakt os her.

Har du brug for hjælp?

Har du et spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud, så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 97 14 37 48 eller via kontaktformularen her på siden.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os