Tyndpladebearbejdning

Tyndpladebearbejdning med høj præcision

Du får professionel tyndpladebearbejdning og tilskæring af plader, når du overlader opgaven til os. Skal du have bearbejdet plader af mindre tykkelse, så lad os hjælpe dig. Hos Midtjysk Pladebearbejdning er vi eksperter inden for tyndpladebearbejdning i stål og aluminum, herunder kantbukning og CNC-fræsning.

Mange års erfaring med tyndpladebearbejdning

Vores mange års erfaring med pladebearbejdning og særligt med tyndplader gør os i stand til at tilbyde kompetent rådgivning og vejledning i forbindelse med ethvert projekt. Det betyder alt for os, at du som kunde er tilfreds med både produktet og vores service gennem hele forløbet. Vi arbejder ud fra dine skitser og bearbejder pladerne nøjagtigt, som du ønsker. Vores erfarne team står klar til at rådgive omkring de forskellige og meste optimale muligheder for netop dit projekt. Ring til en uforpligtende samtale på +45 28 15 08 51.

Fleksibel produktion

Vi er yderst fleksible i vores produktion, hvilket blandt andet betyder, at du er velkommen til også at kontakte os omkring tyndpladebearbejdning med kort varsel. Vi gør vores bedste for at imødekomme dine behov. Med vores professionelle udstyr og dygtige fagfolk er vi sikre på, at vi kan finde frem til den bedste løsning for netop dig. Hos os får du høj kvalitet, stor fleksibilitet og konkurrencedygtige priser.

Kontakt os i dag angående tyndpladebearbejdning

Du er altid meget velkommen til at kontakte os og høre mere om mulighederne. Vores hjælpsomme medarbejdere besvarer med glæde ethvert spørgsmål, som du måtte have. Ring til os på telefon 28 15 08 51 eller skriv på mail info@mjpb.dk. Sammen finder vi den helt rigtige løsning til dit projekt, hvor vi tager højde for de specifikke behov og ønsker til pladerne. Samtidig er vores priser yderst konkurrencedygtige.

I samarbejde med Pro Montage har vi leveret plader til unikke facadeprojekter i hele landet.