Sandwichplader

Sandwichplader til ethvert behov

Sandwichplader eller -paneler er en overfortegnelse for modulære byggematerialer, som består af tre lag. En isoleringskerne mellem to plader af stift materiale såsom aluminium eller stål. De findes i mange forskellige materialer og design, men de har det tilfælles, at de med deres modulære egenskaber kan gøre byggeprocessen en del hurtigere. Samtidig har sandwichplader gode isoleringsevner.

Kvalitet til tiden

Vi løser både små og store opgaver med pladebearbejdning til nybyg såvel som renovering. Opgaven løses altid til den aftalte tid og pris. Få opskæring af plader til netop dine behov hos Midtjysk Pladebearbejdning. Om projektet er større eller mindre, kan vi levere de rigtige sandwichplader.

Vi bearbejder blandt andet følgende typer sandwichplader:

Fleksibel bearbejdning og opskæring af sandwichplader

Bearbejdning af pladetyperne kan tilpasses i størrelse samt monteres vandret, lodret, på klink m.m., så facadebeklædningen eller facaderenoveringen får sit helt eget præg efter dine ønsker. Læs mere om kantbukning og tilskæring af plader

Kontakt os for at høre mere

Har du spørgsmål eller vil du blot høre mere om de forskellige muligheder? Du kan ringe til os på telefon +45 28 15 08 51 eller sende en mail til info@mjpb.dk, og så vil vi besvare din henvendelse så hurtigt som muligt. God service er altid en selvfølge hos os – i hver eneste opgave. Vi lytter til dine ønsker, og vi udfører vores arbejde med stor omhu. Vi rådgiver dig gerne i dit pladevalg og vores priser er konkurrencedygtige!

I samarbejde med blandt andet Pro Montage har vi leveret sandwichplader til nogle af landets mest ambitiøse facadeprojekter.