Stål

Eksperter i stålprofiler

Står du overfor et projekt, hvor du har brug for kantbukning eller stålprofiler i høj kvalitet? Så er du kommet til det rette sted. Hos Midtjysk Pladebearbejdning udvikler vi løsninger med udgangspunkt i dine behov i forhold funktionalitet og unikke ønsker til designet. Stålprofiler kan bukkes, skæres og bearbejdes med høj præcision, og vi udarbejder profilerne efter dine ønsker. Hvis du også har brug for facadebeklædning plader eller andre facadeelementer, så kan vi også levere det.

Stålprofiler til store og små byggeprojekter

Vi har mange års erfaring med bearbejdning af profiler og profilsystemer i forskellige størrelser og udformninger. Læs også mere om aluprofiler her.

Skræddersyede løsninger

Vi bukker forskellige former for stålprofiler. Der findes et væld af muligheder, og vi rådgiver dig grundigt i forhold til dit specifikke projekt. Det er også muligt at overfladebehandle dem, hvilket åbner op for alsidige designmuligheder og anvendelsesmuligheder. Det ser du blandt andet med galvaniserede profiler.

Kontakt os for en uforpligtende samtale

Er du i tvivl om hvilken type af profiler, der er mest fordelagtige til dit projekt? Vi står klar til at rådgive dig om alle mulighederne inden for stålprofiler og aluprofiler. Du kan altid ringe til os på 28 15 08 51 og få en uforpligtende samtale. Du er også velkommen til at sende en mail til info@mjpb.dk eller benytte kontaktformularen her på siden.