Galvaniseret

Galvaniserede profiler

Få solide profiler skræddersyet til dit byggeprojekt. Hos Midtjysk Pladebearbejdning er vi eksperter i aluprofiler og stålprofiler, og en af vores spidskompetencer er galvaniserede profiler til unikke facadeløsninger. Mulighederne er mange, når det drejer sig om bukning og skæring af galvaniserede stålprofiler, og vi vejleder dig altid med udgangspunkt i netop dit projekt.

Fordelene ved galvaniserede profiler

Galvanisering dækker over en proces, hvor en profil beklædes med et tyndt lag zink. Dette beskytter mod rust, og når profilerne er til udendørs brug, hvor de er udsat for regn og lignende, er det en god idé at vælge galvaniseret stål.

Høj kvalitet tilpasset dine behov

Vi producerer udelukkende kvalitetsprodukter med udgangspunkt i dine specifikke behov. Om der er tale om klassiske u-profiler og I-profiler eller specialopgaver, kan vi levere det, du skal bruge – og det er altid til aftalt tid!
Vi har mange års erfaring med bukning og skæring af profiler til store og små byggeprojekter i hele landet.

Få vejledning og rådgivning

Skal vi også hjælpe dig? Hos os får du kyndig rådgivning, så du er sikret at få det rigtige produkt til lige netop dit byggeri. Ring til os på telefon 28 15 08 51 eller skriv på info@mjpb.dk, og så tager vi en uforpligtende snak.