Aluprofiler

Aluprofiler

Vi bukker og skærer forskellige former for aluprofiler ud fra dine ønsker og gør dem klar til at blive monteret på din bygnings facade. Der findes et væld af muligheder inden for bukning af profiler, og vi rådgiver dig grundigt i forhold til dit specifikke byggeri. Uanset om opgaven er stor eller lille kan vi levere dine tilpassede profiler til aftalt tid og pris. Vi er også leveringsdygtige i skræddersyede løsninger med stålprofiler.

Fordelene ved aluprofiler

Aluminium er et fleksibelt materiale, som er nemt at bearbejde. Det betyder, at det kan tilpasses til de aktuelle behov og anvendelser. Aluprofiler har en høj styrke og en lav vægt, hvilket gør dem særdeles velegnet til beklædning af facader. Derudover er aluminium genanvendeligt og passer derfor perfekt ind i et bæredygtigt byggeri.
Det er også disse kvaliteter, der gør aluminiumsplader til et oplagt valg til flotte og holdbare facadeløsninger.

Unikke løsninger

Vi har bearbejdet og leveret profiler såvel som plader til mange ambitiøse byggeprojekter i hele landet. Blandt andet i samarbejde med Pro Montage, som har stået for unikke facadeløsninger i hele landet. Ingen opgave er for lille eller for stor til os, og vi tager altid udgangspunkt i lige netop dine ønsker til både design og funktionalitet. Med vores mange års erfaring kan vi rådgive og vejlede dig med stor ekspertise.

Skal du bruge aluprofiler? Kontakt os

Har en du en spændende opgave foran dig, så kontakt Midtjysk Pladebearbejdning. Vi tilbyder professionel bukning af både små og store stålprofiler og aluprofiler til bygningsindustrien. Vi kan også være behjælpelig med bukning af kanter og tyndpladebearbejdning. Hos os kan du forvente intet mindre end den bedste kvalitet, fuld præcision og stor fleksibilitet. Ring på +45 28 15 08 51, så tager vi en uforpligtende samtale. Du er også altid velkommen til at benytte kontaktformularen eller sende en mail på info@mjpb.dk. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.