Trapezplader

Trapezplader

Er du på udkig efter en fleksibel og økonomisk løsning til din facaderenovering eller dit nybyggeri? Så kan trapezplader eller sinusplader være det rette valg. Med trapezplader i stål eller aluminium får du en lang række muligheder for at skabe et ressourceeffektivt byggeri, og de mange bearbejdningsmuligheder åbner op for et hav af designmuligheder. Vi løses altid opgaven til aftalt tid og aftalt pris.

Høj præcision og skræddersyede løsninger med trapezplade

Midtjysk Pladebearbejdning tilbyder blandt andet tilskæring, CNC fræsning, bukning og boring af trapezplader med høj præcision. Bearbejdningen kan tilpasses til netop dine ønsker, og pladerne kan monteres lodret såvel som vandret. Med vores erfaring og ekspertise kan vi rådgive dig grundigt i forhold til det specifikke projekt.

En letvægter med stor styrke

Foruden at være et fleksibelt og bæredygtigt materiale giver trapezpladens konstruktion en stor modstandsstyrke mod vind, vejr, snavs og slid. Med den rette isolering er der tale om et materiale, som kan kan holde både kulden og støjen uden for bygningen.

Vil du vide mere om trapezplader?

Vi er klar til at besvare dine spørgsmål om trapezpladen eller andre pladetyper. Hvis du vil høre mere om, hvad vi kan gøre for netop dit byggeri, eller hvis du har spørgsmål til de forskellige plader, kan du ringe til os på +45 28 15 08 51. Så tager vi en uforpligtende snak.

Du kan også se et udsnit af vores arbejde med unikke facadeløsninger og andet pladebearbejdning under vores referencer her. Gennem årende har vi bearbejdet og leveret plader til mange unikke facadeløsninger i hele landet – blandt andet i samarbejde med vores søsterfirma Pro-Montage.

Kontakt os for et godt tilbud på trapezplader

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på trapezplader til dit projekt. Du kan altid ringe til os på telefon 28 15 08 51 eller sende en mail til info@mjpb.dk. Vi leverer plader i hele Danmark. Eller kontakt os her. Vi tager udgangspunkt i netop dit projekt, og vi kan rådgive og vejlede dig, så du ender med den helt rigtige løsning.