Sinusplader

Fleksible løsninger med sinusplader til facade

Med bearbejdede sinusplader kan din facade tilpasses til netop dine behov og ønsker. Pladerne er lavet af fleksible materialer, som nemt kan tilpasses og efterfølgende monteres lodret, vandret, på klink og meget mere. Sinusplader er en økonomisk løsning til facaden, og så har materialet desuden en lang række andre fordele.

Fordele ved sinusplader til facade

For det første er der tale om et bæredygtigt materiale med stor modstandsstyrke og lav vægt. Da materialet har mange bearbejdningsmuligheder og desuden kan fås i mange farver, er der næsten ingen grænser for designmulighederne. Hos Midtjysk Pladebearbejdning tilbyder vi skæring, bukning og CNC fræsning af sinusplader til facade præcis efter dine ønsker og altid med høj præcision.

God isolering og minimal vedligeholdelse

Sinusplade har en god isolering på flere forskellige planer. For det første er der god lydisolering. Derudover er de kendetegnet ved en stærk termisk isolation. Det bidrager til energibesparing i bygningen, og det er jo godt for både miljø og energiregningerne. Til sidst skal det også fremhæves at pladerne kræver minimal vedligeholdelse og kan pynte på facaden i mange år frem.

Få en unik facadeløsning med sinusplader

Med mange års erfaring og det helt rette udstyr, står vi klar til at hjælpe med unikke facader til renovering såvel som nybyggeri. Vi er leveringsdygtige til både små og store byggeprojekter, og under referencer kan du se billeder af et udsnit af vores arbejde med sinusplader i hele landet. Når du vælger os til opgaven, er du sikret høj kvalitet leveret til aftalt tid og pris hver eneste gang.

Sammen med Pro-Montage har vi leveret ambitiøse facadeløsninger til byggerier i hele Danmark.

Kontakt os for et godt tilbud på Sinus plader

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på sinus plader til dit projekt. Du kan altid ringe til os på telefon 28 15 08 51 eller sende en mail til info@mjpb.dk. Vi leverer plader i hele Danmark. Eller kontakt os her.