Lameller kassetter

Lameller af højeste kvalitet

Hos Midtjysk Pladebearbejdning producerer vi kassetter med trælameller til alle former for inddækning. Om det er til de helt store facadeløsninger eller til mindre projekter med eksempelvis lyddæmpning, så kan du altid regne med kassetter af højeste kvalitet. Vi udvikler unikke løsninger gennem dialog med vores kunder, hvor vi tager højde for ønsker til det visuelle udtryk såvel som krav til forskellige funktionaliteter.

Unikke designmuligheder

Lameller åbner op for mange forskellige visuelle udtryk, da både trætype og placering af lameller i de forskellige kassetter kan varieres. Du kan se to forskellige facadeløsninger, som vi har leveret kassetter med lameller til nedenfor. Det ene er facaden på Talenskolen i Herning, hvor variationer i lamellernes placeringer skaber det visuelle udtryk. Det andet eksempel er fra en facadeløsning hos Diling i Herning udført i lyst træ med flotte afrundede hjørner.

Kontakt os for at høre mere

Kunne du tænke dig at høre mere om de forskellige muligheder med lameller og kassetter? Hos Midtjysk Pladebearbejdning er vi klar til at rådgive dig om dit valg og vise dig forskellige designløsninger. Ring til os på 28 15 08 51 til en helt uforpligtende samtale om dit projekt. Du er også velkommen til at skrive på info@mjpb.dk. Ingen opgave er for stor eller for lille for os, og vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os for et godt tilbud på lamel kassetter

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på kassetter med lameller til dit projekt. Du kan altid ringe til os på telefon 28 15 08 51 eller sende en mail til info@mjpb.dk. Vi leverer kassetter, plader og profiler i hele Danmark. Eller kontakt os her.