Midtjysk Pladebearbejdning har specialudviklet facade til Østerbro Skøjtehal

Midtjysk Pladebearbejdning har specialudviklet facade til Østerbro Skøjtehal. Skøjtehallen med tilhørende P-hus er under opførelse og med sin specielle facade bidrager byggeriet til områdets særlige arkitektoniske udtryk.

Tæt samarbejde omkring udvikling

Midtjysk Pladebearbejdning arbejder sammen med moderselskabet, Pro Montage om leverancen til Østerbro Skøjtehal. Pro Montage monterer facaden, som består af ikke mindre end 650 kassetter. Christensen & Co Arkitekter havde oprindelig tegnet hallen med strækmetal facade, men Midtjysk Pladebearbejdning foreslog den specialudviklede facade, som blev godkendt efter kun 2 muck-ups.

Facaden består af Stacbond komposit plader i 4 mm i en helt særlig 3D-bukning med perforering af 40% af overfladen. Det har betydet 27,5 millioner huller, som er lavet af Midtjysk Pladebearbejdning. Alle plader er malet i Anordic Dark, og der er gået mere end 2.000 lbn. meter Stacbond plader og aluminiumsprofiler til projektet, som tog 3 måneder at producere. Midtjysk Pladebearbejdning indkøbte inden opstart et nyt værktøj til CNC maskinen for at optimere tidsforbruget, og der blev arbejdet i 2-holdsskift for at nå det. Undervejs blev der lavet produktionspauser, for at kunne producere til andre kunder. Midtjysk Pladebearbejdning er den eneste virksomhed i Danmark, der kan producere løsningen.

Østerbro Skøjtehal

Østerbro Skøjtehal bliver en del af et nyt bykvarter ved Østre Gasværk på Østerbro. Hallen bliver på

5.000 m2 og får en skøjtebane med internationale mål på 30×60 meter, som både skal kunne anvendes af ishockeyspillere og skøjteløbere. Der bliver derudover etableret publikumsområder med plads til 500 tilskuere og P-hus.

Midtjysk Pladebearbejdning ApS
Drejervej 10,
7451 Sunds

Tlf: 28 15 08 51
Mail: info@mjpb.dk

CVR: 37309273