Kantbukning – Bukning af kanter

Kantbukning – Få bukning med fuld præcision

Har du en opgave, der involverer kantbukning, så kontakt Midtjysk Pladebearbejdning ApS. Vi tilbyder professionel bukning af både små og store profiler til bygningsindustrien med høj præcision – hver gang. Hos os kan du forvente intet mindre end den bedste kvalitet og fuld præcision. Vi er meget fleksible og tager imod både små og store bukningsopgaver, og vores erfarne team er også klar til at rådgive dig om bukningen til præcis dit projekt . Vores arbejde bliver altid udført til aftalt tid og aftalte pris, og vores priser er naturligvis yderst konkurrencedygtige. Ring til os for en uforpligtende samtale om dine behov på telefon +45 28 15 08 51

Vores kantpressere

Hos Midtjysk Pladebearbejdning råder vi over 2 fuldautomatiske CNC-kantpressere, der kan kan bukke pladeemner op til 4 meters længde. Vi programmerer vores kantpressere til at bukke pladen nøjagtigt efter din tegning – ned til den mindste detalje. Ingen opgave er hverken for simpel eller for kompliceret for os.

Stor erfaring inden for kantbukning

Kantbukning er en af de mest anvendte former for pladebearbejdning, og vi har mange års erfaring med netop denne type opgave. Vi producerer udelukkende kvalitetsprodukter, og vi leverer de bukkede aluprofiler og stålprofiler til den aftalte tid og pris. Hvis du skal bruge tyndpladebearbejdning har vi også stor ekspertise inden for bukning og skæring af tyndplader.

Vi har bukket og bearbejdet plader til store og ambitiøse projekter i hele landet – blandt andet i samarbejde med vores søsterselskab Pro Montage.

Vil du vide mere om bukning?

Har du spørgsmål eller ønsker til en specifik opgave, er du meget velkommen til at kontakte os og høre mere om kantbukning. Du kan ringe til os på telefon 28 15 08 51 eller sende en mail til info@mjpb.dk Vi besvarer din henvendelse så hurtigt som muligt. Du er også meget velkommen til at kontakt os her.