Alex har skabt succes indenfor pladebearbejdning

Alexandru Brustureanu – også kaldet Alex kom til Danmark fra Rumænien i 2016. Han havde trods sin unge alder på kun 18 år valgt at studere til bygningskonstruktør i Danmark. Da han var færdig med uddannelsen søgte han job hos Pro Montage og startede med det samme, og det er Pro Montage og datterselskabet Midtjysk Pladebearbejdning glade for.

I dag arbejder han for datterselskabet, Midtjysk Pladebearbejdning og har succes med designopgaver og programmering af maskiner. Midtjysk Pladebearbejdning udfører specielle designmæssige bearbejdninger af plader til facadeløsninger, som i samarbejde med moderselskabet Pro Montage og det øvrige team tilbydes til byggeriet. Der leveres ofte mockup til projekterne, så det er muligt for arkitekterne og bygherrerne at godkende facaden inden den produceres. Det er blandt andet sket i forbindelse med Østerbro Skøjtehal, som er en stor designopgave, Midtjysk Pladebearbejdning producerer og leverer til i samarbejde med moderselskabet Pro Montage.

Stor tilfredshed

Erik Gammelgaard som er ejer af Midtjysk Pladebearbejdning og Pro Montage er glade for Alex: ”Han er initiativrig, dygtig og pertentlig. Det er lige det, vi har brug for. Vi har generelt rigtig gode medarbejdere, som er hele fundamentet for vores to virksomheder.”

Midtjysk Pladebearbejdning ApS
Drejervej 10,
7451 Sunds

Tlf: 28 15 08 51
Mail: info@mjpb.dk

CVR: 37309273